Sárgabarackmagolaj

Nem nehéz kitalálni, hogy a sárgabarackmagolajat a sárgabarackmagból nyerik. Ezt a növényt Kínában, USA-ban, Argentínában, Chilében és a mediterrán és közép-ázsiai országokban termesztik. Világos színe, valamint finom és kellemes illata van. A sárgabarackmagolajat nem szabad 70 ° ° C-ra melegíteni, mert értékes anyagokat és tulajdonságokat veszít. Röviden, a sárgabarackmagolaj hatása hasonlít a mandulaolajhoz.

Sárgabarackmagolajat haj, arc és testápoláshoz használják. Kiemelő hatása van, ezért azoknak ajánlott, akik bőrproblémákban szenvednek, mint a pattanások, elszíneződés vagy napfény által kiváltott pigmentációs jelei vannak. Szinte azonnal felszívódik és ugyanolyan hatásos a fejbőrön. Stimulálja a hajtüszők munkáját.

Hogyan néz ki a sárgabarackmagolaj kezelés? Valójában az olajt száraz hajon vagy mindjárt hajmosás után is lehet alkalmazni. A természetes termék legjobb elpnye, hogy bármely sampon könnyen leviszi. Bár a nagyon sérült haj kezelésekor ajánlott SLS-mentes sampont használni. A sárgabarackmagolajnak csodás illata van és száraz hajon használvaragyogó hatást hagy maga után. Ráadásul a hajszálak simábbak és jobban kezelhetőek. Ezenfelül a sárgabarackmagolaj táplál és puhít. Megakadályozza a végek töredezésétkiszáradást és csökkenti a porozitás szintjét.

Sárgabarackmagolaj a samponozáshoz és hajápolásra tervezett kozmetikumok adalékanyagaként is használható. Mindkét anyagot pontosan össze kell keverni és egy órával a samponozás előtt felvinni a hajra. Sárgabarackmagolajat használhat   L.O.C. Módszerhez (hajápoló olaj – samponozás – hajolaj / kondicionáló).

A sárgabarackolaj kiválasztásakor érdemes több fontos kérdésre figyelni. Először is a legjobb terméket hidegen kell préselni és nem kell finomítani. A címkén feltüntetett információ azt jelenti, hogy az olaj minden ásványi anyagot, zsírsavat és vitamint tartalmaz. Másodszor, a sárgabarackmagolajat helyes módon kell tárolni. Mivel a napsugarak minden folyadékot károsítanak, beleértve a hajolajat is, az ilyen terméket sötét üvegből készült palackban kell tárolni.