Olajos Kezelés

Olajos kezelés egy igazi knockout a hajápolás területén. Simaságothidratálásttáplálástt,és ragyogástkölcsönöz a hajnak. Hogyan kell követni a megfelelő módszert és milyen technikát kell alkalmazni az olaj használata során?

Olajos Kezelés – Száraz haj
A száraz hajon alkalmazott olaj a L.O.C. Módszer első lépése (kondicionáló / haj olaj – hajmosás – & nbsp; kondicionáló / haj olaj). Abból áll, hogy olajat kell felvinni a hajra. Fül magasságban kell kezdeni, majd lefelé haladni. További adag mehet azokra a részekre, amelyek nagyon sérültek. Érdemes megjegyezni, hogy nem szabad eltúlozni. Miután minden hajszálat befedtünk, ajánlott úgy helyezni a hajat, hogy az ne érintkezzen ruhával. Továbbá az erre szánt idő két tényezőtől függ. Valójában a haj sérülésének foka és a felhasznált anyagok felszívódása határoza meg. Végén ki kell mosni egy kímélő samponnal, ami lehetőleg nem tartalmaz SLS anyagokat. A L.O.C. Módszer utolsó fázisában használjunk egy kis olajat a megszárított hajon.

Olajos Kezelés – Száraz haj
Vegyen elő egy edényt és töltse meg egy liter vízzel. Adjon hozzá néhány csepp hidratáló terméket. Ez lehet például aloe kivonat, glycerin vagy alacsony koncentrációjú hialuronsav. Majd öntsön olajat. Mennyisége attól függ, hogy milyen hosszű, sűrű és milyen állapotú a haj. Ha még csak most kezdi alkalmazni az olajos kezelést, használja a legértékesebb oalajakat – amelyeket hidegen préselnek és nem finomítottak. Tegye a keveréket a hajára majd hagyja körülbelül fél óráig hatni. A kezelés után hagyja megszáradni haját, és látni fogja, hogy a hajaegészségesebb ésszebbr. A végén mossa meg haját egy kímélő samponnal és használjon hajmaszkot, amely megkönnyíti a kifésülést.

Olajos Kezelés – Hajmaszk és Hajolaj
Azok, akiknek nincs idejük olajoskezelésre, kipróbálhatnak egy másik hajápoló módszert. Elegendő összekeverni a kedvenc hajmaszkot és néhány csepp hajolajat, majd felvinni a hajra. Kezdje fül magasságban.

Olajos Kezelés – Hatások
Kétségtelen, hogy az olajos hajkezelés népszerű módja a hajápolásnak. Kielégítő hatással van, feltéve, hogy az olajat megfelelő módon használják. Egy használat is elég ahhoz, hogy a haj észrevehetőenhidratált éserős legyen. A lehető legjobb eredmény elérése érdekében az olajos hajkezelést legalább hetente kétszer kell elvégezni. Ezért náhány heti használat után a hajfényesebbregenerálttáplált, és simább. Ezenkívül ezen kezelés következtében a hajszálak pikkelyei újra átfedik egymást. Továbbá, az olajos kezelés védelmet biztosít a napsugárzás és a külső környezetből származó szennyeződések ellen. Az olajok képesek erősíteni a fejbőrt, amivel nyílván közvetlen hatással van a hajra is.