Esti kankalinolaj

Az esti kankalinolajat a sárga, fehér vagy rózsaszín virágokból nyerik ki, és nyilvánvalóan ugyanazt a nevet viseli, mint az olaj.  Az éjszakai kankalinolaj Észak-és Dél-Amerikából származik. Néhány faja Európában is megtalálható. Ez az olaj számos ételkiegészítő részét képezi, amelyek a  haj állapotának javítását célozzák meg. Ráadásul, ez a természetes termék  ápolja a bőrt és a körmöket. A gyógyító és a fájdalomcsillapító anyagok legmagasabb koncentrációját tartalmazza.

Az esti kankalinolaj nagyon jól kezeli a viszketést, korpásodást és egyéb fejbőr rendellenességet. Szabályozza a faggyútermelést, amitől a haj hosszabb ideig tűnik frissebbnek. Ugyanakkor az olaj befolyásolja a haj állapotát.  Rendszeres használat esetén az esti kankalinolajsimíjahidratálja, és táplálja a hajszálakat. Továbbá azzal, hogy megkönnyíti a fésülést, úgy a stilizálás is élvezhetőbb. Ezenkívül a termék védi a hajat a napsugárzás ellen.

Az is nagyon érdekes,  hogy az esti kankalinolaj azoknak ajánlott, akiknek intenzíven hullik a haja. A termék erősíti a hajgyökeret, aminek jelentős hatása van a haj növekedésére. Ezért ajánlatos azon férfiak számára, akik észrevették a kopaszosodás első jeleit azért, hogy kihasználják  esti kankalinolaj jótékony hatását. Hasonló kezelések azoknak is jó, akik sűrűn használnak hőt termelő eszközöket, mint amilyen a hajszárító, hajgöndörítő és hajvasaló ). A termék egy réteget hoz létre, amely megvédi a szálakat a forró levegőtől. Továbbá,   az esti kankalin olaj védi a hajat a külső környezetből származó tényezők káros hatásaitól, például a  kipufogógázoktól.

Hogyan kell használni az  esti kankalinolajat? Száraz vagy nedves hajra helyezhető, samponozás előtt vagy után. Az olaj jó hatást fejt ki, ha a gyógyszertárban vásárolt hajápolási termékekkel vagy az otthoni készítménnyel keverjük össze. Csak néhány csepp esti kankalinolaj hozzáadva egy hajmaszkhoz vagy egy samponhoz csodákat műbel a fejbőrön és a hajon.